Cześć
Mam Sportage 2015
We wnętrzu, na desce mam płytkie rysy. Jak to zamaskować, przywrócić do ładnego wyglądu?
Rysy na plastikach
- Czestek1
- Nasz Człowiek
- Czym jeżdzę: Kia Sportage QL 1.7 Crdi,
Re: Rysy na plastikach
Opalarka. Najpierw próba na jakimś plastiku z odzysku lub pod macha. Żebyś nie przegrzał.
Popatrzą na YouTube
Popatrzą na YouTube
Sport Utility Vehicle Kia Sportage QL 1.7 crdi
I jak działa z tą opalarka ?
Nie robiłem opalarka. Zrobiłem całą deskę czernidłem K2 i na to dresingiem do tworzyw. Są mniej widoczne
- diselboy
- Kia Masta
- Czym jeżdzę: KIA Sportage III 1,7 CRDI "M", 7 rowerów
Tylko ostrożnie, działa w miarę dobrze, ale można sobie textyla uszkodzić. Tam gdzie blisko szmaciana tapiceria to trzeba uważać albo osłaniać przed dmuchem, ja w żonowozie w jednym miejscu wypaliłem dziurę wielkości paznokcia tyle dobrze ,że mało widoczne miejsce i miałem coś podobnego aby podłożyć, nawet nie wiem kiedy się to stało i miejsce takie gdzie zbyt wygładzać nie było co, zauważyłem dwa dni po, chyba musiałem "smugnąć" opalarką przy zmianie miejsca. Wygląda jak po zaciągnięciu papierosem.
1,7 CRDI "M' ka" Srebrna - wypatrzona: 25-03-2011, zamówiona: 01-04-2011, odebrana: 08-04-2011+ Ssangyong Korando D20T "Śmigamy po okolicach Roztocza"
Witam, możesz spróbować zrobić to ceramika, neoxal no 12, ładnie maskuje rysy. Położysz raz i zapominasz na parę lat.
- Konik
- CarChem Polska
- Czym jeżdzę: Soul 1,6 CRDI Mate Java Brown
No proszę! I już po 3 latach jest odpowiedź.
Producent Grit Shield® gritshield.com