Przedstaw się
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Kia Sportage 1,6 CRDi SCR 136KM 7DCT 2WD Business Line MY19
Re: Przedstaw się
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem posiadaczem Kia Sportage 1,6 CRDi w automacie od stycznia 2019 r., którą nabyłem w ramach wyprzedaży rocznika.
To już druga moja Kia, poprzednio Cee'd był niezawodnym egzemplarzem, więc postanowiłem kontynuować przygodę z tą marką.
Dodatkowo w ubiegłym roku zakupiłem żonie używanego Stonic-a, wiec można powiedzieć, że w domu "KIj obok KIA".
Jak dotychczas trudno było do czegoś się przyczepić w tym SUV-ie, jednakże miałbym ochotę na niewielkie modernizacje w minimalnym zakresie i liczę, że znajdę tutaj porady od doświadczonych forumowiczów, które pozwolą mi uniknąć niepotrzebnych kłopotów.
Pozdrawiam.
Staszek
Jestem posiadaczem Kia Sportage 1,6 CRDi w automacie od stycznia 2019 r., którą nabyłem w ramach wyprzedaży rocznika.
To już druga moja Kia, poprzednio Cee'd był niezawodnym egzemplarzem, więc postanowiłem kontynuować przygodę z tą marką.
Dodatkowo w ubiegłym roku zakupiłem żonie używanego Stonic-a, wiec można powiedzieć, że w domu "KIj obok KIA".
Jak dotychczas trudno było do czegoś się przyczepić w tym SUV-ie, jednakże miałbym ochotę na niewielkie modernizacje w minimalnym zakresie i liczę, że znajdę tutaj porady od doświadczonych forumowiczów, które pozwolą mi uniknąć niepotrzebnych kłopotów.
Pozdrawiam.
Staszek
Witam wszystkich serdecznie, posiadam dwie kijanice pierwsza to Venga 1.4 a druga to Sportage IV 1.7 CRDI 2017 wizualnie przerobiona na model po liftingu full led przód tył razem ze zderzakami.
Pozdrawiam szerokości
Pozdrawiam szerokości
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: KIA SPORTAGE III 1.7 CRDI 2010 L
Witam serdecznie,
trochę spóźnione przywitanie, ale lepiej późno niż wcale
Tutaj KIA Sportage III, 1.7 CRDI z 2010 r., którą nabyłem w czerwcu 2022 r.
No i wiadomo, coś tam przy samochodzie trzeba grzebać
Pozdrawiam
trochę spóźnione przywitanie, ale lepiej późno niż wcale

Tutaj KIA Sportage III, 1.7 CRDI z 2010 r., którą nabyłem w czerwcu 2022 r.
No i wiadomo, coś tam przy samochodzie trzeba grzebać

Pozdrawiam
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Kia Sportage III 2.0 CRDI 184KM AWD Automat
Witam
Witam serdecznie wszystkich na forum.
Jestem posiadaczem Sportage III 2.0 CRDI 184KM AWD z automatyczną skrzynią biegów.
Auto świetne, ale z racji wieku (2013 rok prod) czasami wymaga perwnych nieoczywistych operacji
Pozdrawiam
Adam
Jestem posiadaczem Sportage III 2.0 CRDI 184KM AWD z automatyczną skrzynią biegów.
Auto świetne, ale z racji wieku (2013 rok prod) czasami wymaga perwnych nieoczywistych operacji

Pozdrawiam
Adam
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Kia Sportage 1,6 132 kM
powitanie
Witam wszystkich uzytkowników forum.
Jestem posiadaczem KIA SPORTAGE
Pozdrawiam.
Jestem posiadaczem KIA SPORTAGE
Pozdrawiam.
Siema, mam sportage 3 w benzynie, mam nadzieję że dowiem się tu różnych ciekawych rzeczy 

Cześć,
od 2 tygodni jeżdżę Sportage rok modelowy 2023.
Szanuję ilość wiedzy użytkowników forum
od 2 tygodni jeżdżę Sportage rok modelowy 2023.
Szanuję ilość wiedzy użytkowników forum

-
- Nowy
- Czym jeżdzę: 1.7 crdi 116km wersja wyposażenia XL
Witam serdecznie wszystkich jestem tutaj nowy posiadam kia sportage 3 1.7 crdi 116km z 2011r od nowości w rodzinie,
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Benzyna 2.0L
Wersja przystosowana do strefy tropikalnej
Cześć wszystkim !
Od dnia 23/02/2023 jestem posiadaczem KIA Sportage 3 z 2011 roku z silnikiem benzynowym 2.0 L - manualna skrzynia 5-biegowa - wersja tropikalna (jeśli ktoś dokładnie wie co to znaczy i czym różni się od innych wersji to chętnie przeczytam komentarze
) - mieszkam na Sint Maarten.
Od dnia 23/02/2023 jestem posiadaczem KIA Sportage 3 z 2011 roku z silnikiem benzynowym 2.0 L - manualna skrzynia 5-biegowa - wersja tropikalna (jeśli ktoś dokładnie wie co to znaczy i czym różni się od innych wersji to chętnie przeczytam komentarze

WITAM BSAndrzej
Witam wszystkich " Kijankowców ".
W tym miesiącu dołączyłem do posiadaczy Sportage 2.0 crdi, 2007.
Mam nadzieję, że zrobiłem dobrze. Czas pokaże...
Pozwolę sobie trochę Was pomęczyć jak będą problemy, na razie ogarniam kijankę: podstawowe czynności serwisowe itd.
Pozdrawiam
BSAndrzej
W tym miesiącu dołączyłem do posiadaczy Sportage 2.0 crdi, 2007.
Mam nadzieję, że zrobiłem dobrze. Czas pokaże...
Pozwolę sobie trochę Was pomęczyć jak będą problemy, na razie ogarniam kijankę: podstawowe czynności serwisowe itd.
Pozdrawiam
BSAndrzej
WITAM WSZYSTKICH
Jestem pierwszy raz użytkownikiem Kia
moje auto to SPORTAGE 2.0 BENZYNA 4X4 2OO6R.
proszę o wyrozumiałość jak będe zadawał jakieś pytania
Pozdrawiam
moje auto to SPORTAGE 2.0 BENZYNA 4X4 2OO6R.
proszę o wyrozumiałość jak będe zadawał jakieś pytania
Pozdrawiam
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Hyundai ix35 2.0 G4KD 2010
Witam
Witam wszystkich serdecznie, szukałem Kijanki ale trafił się w dobrym stanie ix35...
Jednak większość elementów ma raczej wspólnych ze sportage 3gen. więc jestem i tutaj 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- RoboT84
- Nowy
- Czym jeżdzę: Kia Sportage V 1.6 T-GDI MHEV 180 KM 7DCT FWD BL+ MY23
Witam serdecznie
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów,
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem (po prawie 10 miesiącach czekania) nowej Kii Sportage V 1.6 T-GDI 180 KM MHEV. Zastąpiła już wysłużonego Ceeda hatchback 1.6 CRDI z 2007 roku - niesamowite autko (moje pierwsze), ani jeden awarii (290k km), nawet kiedykolwiek problemu z odpaleniem i mistrz jazdy o kropelce (z bakiem pod korek z południa Polski dojechałem prawie do Czarnogóry). Niezawodny wóz dlatego jako drugie kupiłem już jakiś czas temu Kię Rio UB 1.25 CVVT z końca 2011 roku - złego słowa nie powiem, mógłby być tylko trochę żwawszy ale za to jest bardzo oszczędny. Mocno się przywiązałęm do marki KIA.
Pozdrawiam serdecznie
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem (po prawie 10 miesiącach czekania) nowej Kii Sportage V 1.6 T-GDI 180 KM MHEV. Zastąpiła już wysłużonego Ceeda hatchback 1.6 CRDI z 2007 roku - niesamowite autko (moje pierwsze), ani jeden awarii (290k km), nawet kiedykolwiek problemu z odpaleniem i mistrz jazdy o kropelce (z bakiem pod korek z południa Polski dojechałem prawie do Czarnogóry). Niezawodny wóz dlatego jako drugie kupiłem już jakiś czas temu Kię Rio UB 1.25 CVVT z końca 2011 roku - złego słowa nie powiem, mógłby być tylko trochę żwawszy ale za to jest bardzo oszczędny. Mocno się przywiązałęm do marki KIA.
Pozdrawiam serdecznie

Witam Wszystkich
Witam wszystkich
Stalem się posiadaczem dwulitrowej wersji 4x4 w benzynie
rok 2000 wersja Karmann
Pewnie bede miał dużo pytań do bardziej doświadczonych kolegów, jest to moja pierwsza terenówka kupiona z mysla o turystyce leśnej i lekko offroadowej

Stalem się posiadaczem dwulitrowej wersji 4x4 w benzynie

Pewnie bede miał dużo pytań do bardziej doświadczonych kolegów, jest to moja pierwsza terenówka kupiona z mysla o turystyce leśnej i lekko offroadowej
Kjanka sportage
Witam wszystkich, na razie szczęśliwy posiadacz kia sportage 2 2.0 Benz 2wd
Witam wszystkich forumowiczów, jestem posiadaczem Kia Sportage 3 2011, 2.0 163.
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Kia Sportage IV 1,6 T-GDI Business Line 7DCT AWD 2021r.
Hej, śmigam Sportage z 21r 1,6 T-GDI 4WD DCT
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: kia sportage 2022 1,6 M+smart
Witam. 2 miesiące temu zmieniłem Kia Sportage IV na V. Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem Kia Sportage kupionym w salonie w Poznaniu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich.
Jestem użytkownikiem KIA Sportage 1,6 GTI
Jestem użytkownikiem KIA Sportage 1,6 GTI