Cześć, od ostatniego rankingu minęło sporo czasu, doszło sporo nowych klubowiczów, sportek dojrzał
Jest prośba, można zorganizować następną edycje
ZŁOTA FELGA 2017
Re: ZŁOTA FELGA 2017
Jestem za. Przydałoby się odświeżyć
-
- Bywalec
- Czym jeżdzę: KIA SPORTAGE 1.6 GDI L BUSINESS LINE
Witam,
Jak do tej pory to przez 10 lat miałem kontakt tylko z jednym serwisem - Solix z Olsztyna (teraz to już JD Kulej Olsztyn). Nie wiem jak jest teraz po zmianie właściciela. Ale przez te lata jak miałem KIA CEED to nie miałem zastrzeżeń do wykonywanych usług serwisowych. Obecnie Spotek kupiony w tamtym roku w Ełku w PUHM Motozbyt. Także nie mam jeszcze żadnych doświadczeń z serwisem z Ełku. Jak oceniacie ten serwis ?
Pozdrowienia,
Jak do tej pory to przez 10 lat miałem kontakt tylko z jednym serwisem - Solix z Olsztyna (teraz to już JD Kulej Olsztyn). Nie wiem jak jest teraz po zmianie właściciela. Ale przez te lata jak miałem KIA CEED to nie miałem zastrzeżeń do wykonywanych usług serwisowych. Obecnie Spotek kupiony w tamtym roku w Ełku w PUHM Motozbyt. Także nie mam jeszcze żadnych doświadczeń z serwisem z Ełku. Jak oceniacie ten serwis ?
Pozdrowienia,
-
- Bywalec
- Czym jeżdzę: 2.0 163 KM XL AWD NAVI
Ja raz czytając auto świat(ranking salonów/serwisów autoryzowanych) trafiłem ze jeśli chodzi o markę kia pierwsze miejsce zdobył salon w Rzeszowie .
Naprawa elektryki,i elektroniki , diagnostyka komputerowa .
Wróć do „PLEBISCYT ZŁOTA FELGA-NAJLEPSZE ASO KIA W POLSCE”