Kia Sportage III - Obszycie Kierownicy
- skorpion78
- Uzależniony
- Czym jeżdzę: Kia Sportage III AWD 2.0 CRDI 136
Re: Kia Sportage III - Obszycie Kierownicy
Bardzo ciekawie to wygląda z dalszej perspektywy, jako całość a nie wycinek. Możesz wstrzyknąć na pewno nie zaszkodzi, tylko użyj kleju w którym rozpuszczalnik nie zaszkodzi skórze.
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Sportage 2.0 136 KM
Czy ktoś z forumowiczów usuwał stare obszycie kierownicy przed montażem nowej skórki? jak to się ma do mat grzewczych kierownicy (ryzyko uszkodzenia?)? No i najważniejsze czy zamówiona skórka z ali będzie pasować po usunięciu oryginalnego obszycia?
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Sportage 2.0 136 KM
Ściągnąłem kierownice, wszystko porozbierałem, odkręciłem dwie stonki z tylu kierownicy ale nie mogę wyjąc przycisków sterowania.
EDIT Już sobie poradziłem - po prostu użyć więcej siły.
EDIT Już sobie poradziłem - po prostu użyć więcej siły.
Czekam na dostawę z ali takiego zestawu do obszycia kierownicy.
https://pl.aliexpress.com/item/10050081 ... pt=glo2pol
Chciałem zdjąć stara skórę i obszyć nową, ale nie jestem pewien, czy nie powinienem obszywać bez zdejmowania starej skóry. Spytałem chińczyka, odpowiedział, że jak ściągnę, to może jego zestaw być za duży.
Miał ktoś taki zestaw i montował ze zdejmowaniem starej skóry?
https://pl.aliexpress.com/item/10050081 ... pt=glo2pol
Chciałem zdjąć stara skórę i obszyć nową, ale nie jestem pewien, czy nie powinienem obszywać bez zdejmowania starej skóry. Spytałem chińczyka, odpowiedział, że jak ściągnę, to może jego zestaw być za duży.
Miał ktoś taki zestaw i montował ze zdejmowaniem starej skóry?
Wróć do „ZRÓB TO SAM- BĄDŹ JAK ADAM SŁODOWY”