Ciekaw jestem co się stało z partią tych samochodów.
http://www.youtube.com/watch?v=uZeXCqgYqH4
Czy te auta trafiły na salony??
- skubczyk
- Bywalec
- Czym jeżdzę: KS 2.0 DOHC XL Black Pearl
Re: Czy te auta trafiły na salony??
To już było
Kia Sportage 2.0 DOHC, 6AT-2WD, Automat, 122 KW (163KM), XL + SLS, Black Pearl
...The Power to Surprise...
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: XL 2.0 CRDi, 6AT-AWD
A mozesz linknac do tematu?
Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
- skubczyk
- Bywalec
- Czym jeżdzę: KS 2.0 DOHC XL Black Pearl
Kolego artil ten temat był juz omawiany wiec moze poszukaj a nie dublujesz tematy!!!
Kia Sportage 2.0 DOHC, 6AT-2WD, Automat, 122 KW (163KM), XL + SLS, Black Pearl
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: XL 2.0 CRDi, 6AT-AWD
Kolego skubczyk. Nawet jeśli się powtórzyłem to normalnie poprosiłem o podesłanie linka, widocznie nie znalazłem. Ile razy jescze powtórzysz że temat był? Chyba że celowo zamiast podać konkret będziesz nabijał posty.
EOT.
EOT.
-
- Nasz Człowiek
- Czym jeżdzę: Sportek 1.6 Biała xl
Ten biały który został na górze trafił do mnie
Zamówiona 12 marca 1.6 xl biała a odebrana 07 listopada.
No to był taki zbiorowy crash test...
Ale ważne, że klient kupił fabrycznie nowy salonowy bezwypadkowy wóz...
Ale ważne, że klient kupił fabrycznie nowy salonowy bezwypadkowy wóz...
- damian94
- Uzależniony
- Czym jeżdzę: Sportage GT Line S 2.0 CRDi ISG 48V Auto AWD
kjs62 pisze:...Ale ważne, że klient kupił fabrycznie nowy salonowy bezwypadkowy wóz...
przypomniała mi się wypowiedź kogoś, kto twierdził, że kupno nowego samochodu to głupota, bo każde nowe auto było w czasie transportu odrapane lub inaczej uszkodzone a on kupuje tylko kilkuletnie.... tylko idiota zapomniał, że kilkuletnie auto, które on kupił też kiedyś było nowe.....
Jest tylko taki myk, że płacisz za nówkę i powinieneś taką dostać a nie pogniecionego złoma po "klepance" i nie wiedząc o tym nie kontrolujesz auta wszak jest nowe z salonu....
Kupując używkę już się z tym liczysz że tu i ówdzie coś ktoś robił sprawdzasz coś tam znajdziesz bo jesteś ostrożniejszy poza tym płacisz sporo mniej.
Kupując używkę już się z tym liczysz że tu i ówdzie coś ktoś robił sprawdzasz coś tam znajdziesz bo jesteś ostrożniejszy poza tym płacisz sporo mniej.
- diselboy
- Kia Masta
- Czym jeżdzę: KIA Sportage III 1,7 CRDI "M", 7 rowerów
nie wiem jak jest teraz , ale gdy jeszcze pracowałem w ASiO to takie auta trafiały po naprawie do salonów, czasem z lekką obniżką. Sam miałem "nowego fabrycznego" F. Brava która miała dziwne wyoblenie na słupku przednim, inne w tej samej dostawie tego nie miały, oglądałem też każdy spotkany na parkingu identyczny model i bez potwierdzenia, że tak ma być. "Bulwa" była na tyle "niewidoczna" że tylko w jednym konkretnym położeniu można ją było zauważyć, może wina tłocznika, może małe bum w transporcie lub na produkcji ? Podobnie nowe Punto MK I miało podrapane drzwi z zaprawką lakierniczą. Inny na własne oczy widziany przypadek to auto które w transporcie między wystawą a punktem odbioru spadło z lawety, tak cirka 50 -70 centymetrów nad asfaltem powierzchnia lawety ( nie zabezpieczone na transport, tylko ręczny, bo to tylko pół kilometra było !!!???), zeskoczyło sobie z lawety i tak poszło tego samego dnia do człowieka szczęśliwego, że odebrał nowiutkie cacy autko.
1,7 CRDI "M' ka" Srebrna - wypatrzona: 25-03-2011, zamówiona: 01-04-2011, odebrana: 08-04-2011+ Ssangyong Korando D20T "Śmigamy po okolicach Roztocza"