nawigacja po polsku

Dyskusja na tematy gdzie indziej niepasujące.
Awatar użytkownika
pioter90
Bywalec
Posty: 84
Rejestracja: 21 maja 2011, 11:14
Czym jeżdzę: kia sportage 2.0dohc XL.automat 4x4
Lokalizacja: .Polska Międzyrzecze,woj.slaskie

nawigacja po polsku

Postautor: pioter90 » 08 sty 2012, 16:55

Siemka wszystkim odebralem 2 tygodnie temu autko i chcialem sie was spytac na temat polskiego jezyka w nawigacji radiu czy komputerze umnie tego niema niewiecie czy jest mozliwosc wgrania polskiego menu

marcinK
Expert
Posty: 921
Rejestracja: 29 lis 2011, 09:37
Czym jeżdzę: Biała 1,6 GDI L, WD,AW8,NAVI
Lokalizacja: Warszawa

Re: nawigacja po polsku

Postautor: marcinK » 09 sty 2012, 18:02

Niestety pozostaje do kupienia nawigacja nie fabryczna. Są na allegro poniżej 2 k za nówki. Więc jest fajnie.
Odebrana po 178 dniach:)

Kacper555321
Nowy
Posty: 4
Rejestracja: 30 lip 2012, 13:40
Czym jeżdzę: KIA Sportage III

Re: nawigacja po polsku

Postautor: Kacper555321 » 09 mar 2013, 19:40

pioter90 pisze:Siemka wszystkim odebralem 2 tygodnie temu autko i chcialem sie was spytac na temat polskiego jezyka w nawigacji radiu czy komputerze umnie tego niema niewiecie czy jest mozliwosc wgrania polskiego menu



Jest i działa wystarczy wejść na stronę
http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... pportPage3
i dalej zgodnie z instrukcją
Instalowałem u mnie działa.

Mam pytanie przy okazji czy wie ktoś jak "zdobyć" numer seryjny nawigacji fabrycznej??
Kacper


Wróć do „OGÓLNIE O SPORTAGE”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika