nawigacja po polsku

Dyskusja na tematy gdzie indziej niepasujące.

nawigacja po polsku

Postprzez pioter90 » 08 Sty 2012, 16:55

Siemka wszystkim odebralem 2 tygodnie temu autko i chcialem sie was spytac na temat polskiego jezyka w nawigacji radiu czy komputerze umnie tego niema niewiecie czy jest mozliwosc wgrania polskiego menu
:):):):):):):)kia sportage 2.0dohc full wypasik oprócz skóry............skóra wkrótce:):):):):):)

nie mam polskich znaków na kompie:):):):):):)
Awatar użytkownika
pioter90
Bywalec
 
Posty: 74
Rejestracja: 21 Maj 2011, 11:14
Miejscowość: Holandia..Polska Wola,woj.slaskie
Czym jeżdzę: kia sportage 2.0dohc XL.automat 4x4

Re: nawigacja po polsku

Postprzez marcinK » 09 Sty 2012, 18:02

Niestety pozostaje do kupienia nawigacja nie fabryczna. Są na allegro poniżej 2 k za nówki. Więc jest fajnie.
Odebrana po 178 dniach:)
marcinK
Expert
 
Posty: 908
Rejestracja: 29 Lis 2011, 09:37
Miejscowość: Warszawa
Czym jeżdzę: Biała 1,6 GDI L, WD,AW8,NAVI

Re: nawigacja po polsku

Postprzez Kacper555321 » 09 Mar 2013, 19:40

pioter90 napisał(a):Siemka wszystkim odebralem 2 tygodnie temu autko i chcialem sie was spytac na temat polskiego jezyka w nawigacji radiu czy komputerze umnie tego niema niewiecie czy jest mozliwosc wgrania polskiego menu



Jest i działa wystarczy wejść na stronę
http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... pportPage3
i dalej zgodnie z instrukcją
Instalowałem u mnie działa.

Mam pytanie przy okazji czy wie ktoś jak "zdobyć" numer seryjny nawigacji fabrycznej??
Kacper
Kacper555321
Nowy
 
Posty: 4
Rejestracja: 30 Lip 2012, 13:40
Czym jeżdzę: KIA Sportage III


Wróć do OGÓLNIE O SPORTAGE

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

cron