Hej, czy ktoś z was miał przyjemność serwisować auto w tym ASO.
Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka
Top Motors Białystok Porosły-Kolonia
-
- Nowy
- Czym jeżdzę: Sportage 2018 M
-
- Bywalec
- Czym jeżdzę: Kia Sportage II 2,0 CRDi 4WD 2009 r.
Re: Top Motors Białystok Porosły-Kolonia
Tak. Polecam. Miło, kulturalnie i fachowo.
-
- Nowy
Re: RE: Re: Top Motors Białystok Porosły-Kolonia
No właśnie zwrócili mi auto, nie dość, że na fakturach rzekomo wymieniali części. To i tak doklepali mi drzwi gipsem. Kawał sk..stwa, jeździłem do nich kilka razy z wariującą elektryką to odsyłali z kwitem.
Dopiero zawiadomienie przez KIA oddział polski ruszyło sprawę wprzód.
Zamówiony rzeczoznawca oznajmił mi, że faktury które wystawiają na części są lewe.
Najlepsze doświadczenie jakie miałem. kia i naprawami to chyba tylko Warszawskie Kia Eforia.
Jednak Białystok to polska B.
Nie polecam tego TOP motors, radzę trzymać się z daleka.
Dopiero zawiadomienie przez KIA oddział polski ruszyło sprawę wprzód.
Zamówiony rzeczoznawca oznajmił mi, że faktury które wystawiają na części są lewe.
Najlepsze doświadczenie jakie miałem. kia i naprawami to chyba tylko Warszawskie Kia Eforia.
Jednak Białystok to polska B.
Nie polecam tego TOP motors, radzę trzymać się z daleka.
- gisio
- Nasz Człowiek
- Czym jeżdzę: Cadenza 3,5 V6 A/T 286 KM
zbigniewhundred pisze: Zamówiony rzeczoznawca oznajmił mi, że faktury które wystawiają na części są lewe.
To poważne oskarżenie -> mógłbyś przedstawić konkrety przedstawionej przez ciebie tezy?
„ … kiedy jestem trzeźwy i w dobrej formie krzywdzę ludzi … „
-
- Nowy
Re: RE: Re: Top Motors Białystok Porosły-Kolonia
Oczywistym jest, że dane są wrażliwe. Część została 'naprawiona' wg. rzeczoznawcy, a na fakturze widnieje zakup nowej za niebagatelną sumę.
Nigdy więcej tego serwisu., Już wolę wydać 500 zł na paliwo i niech zrobią to w Warszawie. Może tam jest mniejszy zaścianek.
Poza tym radzę poszukać newsów odnośnie UKOIK i września/października 2022. Dostali sromotną karę.
Poza tym, rok na naprawienie auta w ASO to jest gruba przesada.
Nigdy więcej tego serwisu., Już wolę wydać 500 zł na paliwo i niech zrobią to w Warszawie. Może tam jest mniejszy zaścianek.
Poza tym radzę poszukać newsów odnośnie UKOIK i września/października 2022. Dostali sromotną karę.
Poza tym, rok na naprawienie auta w ASO to jest gruba przesada.
- gisio
- Nasz Człowiek
- Czym jeżdzę: Cadenza 3,5 V6 A/T 286 KM
Zawsze na publikowanym dokumencie można zasłonić jak to nazwałeś „dane wrażliwe” i przedstawić je jako dowód swoich słów bo na chwilę obecną same Twoje słowa pisane wydają się co najmniej irracjonalne (jakaś fundacja w poście itp. twierdzenia?). Więc chętnie poznam dowody, które skłoniły Cię do publicznego oczerniania tego ASO.
Powiadasz rok w naprawie w ASO? Co najmniej dziwne a może to suma kilku wizyt?
No to napisz nam wszystkim kto i jaką konkretnie dostał tą sromotną karę?
zbigniewhundred pisze: Po za tym, rok na naprawienie auta w ASO to jest gruba przesada.
Powiadasz rok w naprawie w ASO? Co najmniej dziwne a może to suma kilku wizyt?
zbigniewhundred pisze: Po za tym radzę poszukać newsów odnośnie UKOIK i września/października 2022. Dostali sromotną karę.
No to napisz nam wszystkim kto i jaką konkretnie dostał tą sromotną karę?
„ … kiedy jestem trzeźwy i w dobrej formie krzywdzę ludzi … „
-
- Bywalec
- Czym jeżdzę: Kia Sportage II 2,0 CRDi 4WD 2009 r.
Powiem krótko. Od lat jestem klientem tego serwisu i jestem zszokowany mailem kolegi. To nijak nie pasuje do moich doświadczeń z tym serwisem. Tak jak kolega gisio chciałbym poznać konkrety. Narazie nic z tego nie zrozumiałem oprócz wzburzenia zbigniewhundred.
Wróć do „OPINIE O ASO I SALONACH SPRZEDAŻY KIA”